HIIT voor bedrijven

De HIIT trainingen van HIIT by Fran zijn ook zeer geschikt voor sportlessen naast of tijdens het werk voor werknemers.

Wat zouden de HIIT trainen kunnen doen voor uw bedrijf? Steeds meer bedrijven kiezen voor HIIT by Fran als sportinstructeur in hun bedrijf. Dit gebeurt afhankelijk van de grootte van het bedrijf op locatie (in-house) of op een de bestaande plek buiten. HIIT bedrijfstraining heeft opmerkelijke resultaten in o.a. verzuimreductie en productiviteit verbetering bij de werknemers. Ook wordt er goed op houding gelet waardoor blessures uit blijven en de werknemers zich fitter en sterker voelen.

Sinds de zomer 2017 verzorgt HIIT by Fran HIIT trainingen en zwemtrainingen voor de brandweer in Hengelo, Enschede en Almelo. De brandweerlieden hebben een zwaar lichamelijk beroep en om blessures te voorkomen dragen deze trainingen goed bij om blessure vrij en fit te blijven.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en de prijzen.

Algemene Voorwaarden

Sportverenigingen

Zou je als vereniging graag een paar lessen HIIT krijgen om iets meer te doen aan de conditie, kracht en uithoudingsvermogen van de sporters. Dan ben je bij HIIT by Fran aan het juiste adres. Wij verzorgen graag een HIIT les op lokatie. Voor meer info en prijzen mail ons.

Algemene Voorwaarden

Francis geeft een uitstekende training elke les is anders en alle spiergroepen worden goed getraind. Ze is altijd gemotiveerd en enthousiast en ze let goed op je houding wanneer je de oefening uitvoert. Heb veel plezier en motivatie bij haar en vind het ook fijn dat je op je eigen tempo kan trainen.

Sabrina Velberg