Lessen en tijden

HIIT by Fran geeft op de volgende dagen en tijden groepslessen:

Maandag18.45-19.45 uur20.00-21.00 uur
Dinsdag19.30-20.30 uur
Woensdag09.00-10.00 uur18.45-19.45 uur20.00-21.00 uur
Donderdag19.00-20.00 uur
Vrijdag09.00-10.00 uur
Zondag09.30-10.30 uur

Groepstraining

Wat centraal staat in al onze lessen is de houding waarmee je de oefeningen uitvoert. Een goede houding zorgt voor goede opbouw van de spieren en het voorkomen van blessures.

De workouts vinden altijd in de buitenlucht plaats. We verzamelen vijf minuten voor het begin van de les aan de Kopenhagenstraat in de Slangenbeek. Op het basketbalveldje bij de rotonde van Twente Plant.

De groepen zijn maximaal 15 sporters per keer. Je schrijft je in via de Personal Trainer app.
We werken met een strippenkaart van 15 lessen voor € 90,-, een strippenkaart van 30 lessen voor € 165,- .
Ook kun je kiezen voor een onbeperkt sporten abonnement voor € 40,- per maand dit is elke maand opzegbaar.

Iedereen kan op zijn of haar niveau meesporten of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent. Elke les heeft weer een andere invulling zodat het nooit verveeld. Maar in elke les komen alle spiergroepen aan bod in combinatie met high-intensity oefeningen.

Sinds november 2018 hebben op de woensdagavond van 18.45-19.45 uur ook een tienertraining leeftijd 13 t/m 18 jaar die in groepsverband werken aan conditie, fitheid en kracht met een grote dosis fun!

Algemene Voorwaarden

Small group

Small group training is op aanvraag. Dit is een les van een uur met 2-4 personen. We stellen vooraf jullie doelen vast en gaan dan in een traject van 6 of 12 weken daarmee aan de slag. Ben je herstellende van een blessures dan is dit ook een goede optie om weer rustig op te bouwen. Houding is ook in deze lessen heel belangrijk en de basis om fitter sterker te worden. Durf je de uitdaging aan? Meld je dan nu aan!

Prijs op aanvraag.

Algemene Voorwaarden

Personal training (PT)

Personal training is een les van een uur. Waarin we bezig gaan met jou gestelde doelen in een traject van 6 of 12 weken. De lessen zijn volledig op jou afgesteld. Houding is ook in deze lessen heel belangrijk en de basis om fitter sterker te worden. Durf je de uitdaging aan? Meld je dan nu aan!

Prijs is op aanvraag.

Algemene Voorwaarden

Francis is een enorm enthousiaste en vrolijke trainster!! Elke les word ik weer gestimuleerd om een stapje verder te gaan. Elke les is ook weer anders en lekker pittig. Dus je weet nooit wat je te wachten staat. Is altijd weer een verrassing. Iedereen kan trainen op zijn / haar eigen niveau en er wordt goed op je houdingen gelet. Dat is erg belangrijk. Kortom ik kan het iedereen aanraden! Het is echt top!! Ga zo door Francis!

Kim Morsman