Wat is HIIT by Fran

HIIT by Fran is een energieke workout met een intervalkarakter. Je beweegt intensief gedurende een korte periode en wisselt dat af met pauzes voor momenten van actief herstel of rust. Door de combinatie van High Intensity & kracht tijdens de les ga je vet verbranden en maak je spieren aan. Kortom een snelle manier om fitter, sterker en slanker te worden. Bij deze populaire workout gebruik je je eigen lichaamsgewicht, zodat je geen ingewikkelde fitnessapparaten meer nodig hebt.

Wie is Fran?

Mijn naam is Francis eigenaar en trainer bij HIIT by  Fran. Ik ben mijn hele leven al sportief geweest. Vanaf 4 t/m 30 ste geturnd. Daarna begonnen met Bootcamp en later begonnen met HIIT trainingen. HIIT heeft mijn leven veranderd ik voel me veel fitter, sterker en slanker. Naast het sporten heb ik 16,5 jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Sinds april 2016 de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen met 4 sporters en dit is nu mooi uitgegroeid naar een grote club sporters. Ik heb mijn baan in het onderwijs opgezegd om me volledig te kunnen richten op de sport.

Als gecertificeerde coach geef ik momenteel les aan ruim 280 sporters van verschillende niveaus. Die ik verder help om hun persoonlijke doelen te behalen door middel van groepslessen, small group of personal training. Het is voor mij een sport om de lessen zo divers en uitdagend mogelijk te maken voor elke sporter.

In juni 2017 ben ik begonnen bij brandweer Twente als sportinstructeur en dat bevalt ook super goed. Erg leuk om mijn HIIT lessen in te zetten zodat de brandweerlieden goed in vorm zijn en blijven.

Samenwerking met Fysiotherapie

Een goede houding tijdens het sporten is belangrijk. Zeker als je een blessure hebt. Door nauw in contact te staan met de fysiotherapeut zorgen wij ervoor dat jij zo spoedig mogelijk herstelt of kunt sporten op je eigen niveau.

Francis is een erg enthousiaste trainer en weet dat enthousiasme goed over te brengen. De trainingen zijn pittig en gevarieerd. Iedere les is anders. Ze heeft voor iedereen aandacht en heeft oog voor goede uitvoering van de oefeningen en de bijbehorende juiste houdingen. Met haar enthousiasme motiveert ze iedereen om tot het uiterste te gaan. Echt een topper! Met deze HIIT word je echt FIT!

Marieke van Haarlem-Assink